Mijn producten

Declaré


Declaré werd rond 1980 ontwikkeld en was wereldwijd de eerste cosmeticalijn speciaal gericht voor de gevoelige huid. De huid is dunner en fijner van structuur dan de normale huid. Zo is er voor iedere behoefte een passend product. Resultaat is een bijzondere lijn van kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten voor gezicht en lichaam. Declaré wordt onder de strengste farmaceutische richtlijnen ontwikkeld en in Zwitserland geproduceerd.


In Nederland hebben ruim 1 miljoen mensen last van een gevoelige huid. Het herkennen, behandelen en voorkomen van een gevoelige huid vraagt om kennis. De gevoelige huid komt op alle leeftijden voor. Echter de rijpere huid is al langer blootgesteld aan omgevingsfactoren en natuurlijke verouderingsprocessen en is daardoor wat zwakker, dunner en sneller gevoelig en kwetsbaar.


Declaré is gespecialiseerd in de gevoelige huid. Er is een volledig scala aan producten ontwikkeld. Zo is er voor iedere specifieke behoefte een passend product, want ook de gevoelige huid kent verschillende huidtypen die hun eigen verzorgingsbehoefte hebben. Resultaat is een bijzondere lijn van kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten voor gezicht en lichaam. Met nadruk op een optimale werkzaamheid en verdraagzaamheid. Declaré zet zich in voor puurheid, eerlijkheid en transparantie in de hele lijn van producten. Dermatologisch getest.


Golden Rose
Golden Rose Cosmetics is in 1983 gestart met de productie van de exclusieve cosmetische producten voor de uiterlijke verzorging. Door hoge kwaliteit, betaalbare prijzen, luxe uitstraling en verpakking weet Golden Rose Cosmetics zich duidelijk te onderscheiden van zijn concurrenten.


De producten zijn dierproef vrij, dermatologisch getest, hypoallergeen en goedgekeurd conform de strengste normen van de Europese Unie.

Mijn openingstijden zijn

dinsdag
8:30–18:00


donderdag
8:30–18:00


vrijdag
8:30–18:00